KATEGORIJOS
Juodasis sakoladas su grybu “Reishi”
Atraskite senovės kinų medicinos paslaptį mūsų išskirtiniame Šokolade su Reishi grybais. Šiame batonėlyje dera juodasis šokoladas su 72% kakavos ir reishi grybai, augantys didinguose Tibeto ir Himalajų kalnuose. Reishi grybai yra žinomi dėl savo teigiamo poveikio imuninei sistemai ir galingų antioksidacinių savybių. Tūkstančius metų naudoti Kinijoje ir užfiksuoti seniausiuose medicinos tekstuose, šie grybai yra ne tik naudingi kūnui ir protui, bet ir gilaus, sodraus skonio.
Mūsų grybų šokoladas yra juslinio malonumo ir grybų galios privalumų sintezė. Kiekviename batonėlyje yra 12% grybų koncentrato miltelių, įterptų į geriausius ingredientus, tokius kaip natūrali vanilė ir sojų lecitinas. Nors jis yra neįtikėtinai skanus, jis taip pat yra maistinių medžiagų šaltinis.
Ingredientai: kakavos masė (ne mažiau kaip 72 % sausos kakavos masės), kakavos sviestas, cukrus, SOJŲ LECITINAS, 12 % grybų koncentrato milteliai, natūrali vanilė. Pastaba: Gali būti pieno produktų, riešutų, kanapių sėklų ir apynių pėdsakų.
Išsami produkto informacija pagal 75 g. svorį:
- Energinė vertė 100 g: 486 kcal / 2018 kJ
- Riebalai: 36,63 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 22,33 g)
- Angliavandeniai: 29,55 g (iš jų cukraus: 24,2 g)
- Baltymai: 8,44 g
- Maistinės skaidulos: 1,48 g
- Druska: 0,0 g
Laikymo rekomendacijos: šokoladą laikykite sausoje vietoje, apsaugotoje nuo tiesioginių saulės spindulių. Ideali laikymo temperatūra yra nuo +16°C iki +21°C. Patirkite skanią juodojo šokolado simbiozę ir gyvybiškai svarbią Reishi grybo paslaptį – malonumą, kurio skonis yra nuodėmingas ir naudingas jūsų savijautai.